Luk menu

Referencer

– Sund i Kroppen har fuldstændig ændret mit livssyn! Jeg har et job, hvor jeg altid skal bruge hovedet, men nu har jeg én gang for alle lært, at vi ikke er noget eller kan noget uden at vores krop har det godt.
Hos Sund i Kroppen får du SÅ meget, der ikke kan gøres op i penge!

Når vi køber produkter i dag, er markedet altid ved at eksplodere af produkter, der ligner.

Vi er vant til at kunne sammenligne priser og vælge dén vare, der både er billigst og hvor vi får mest for pengene.

Derfor vil jeg i min uforbeholdne anbefaling af Sund i Kroppen fremhæve de ting, du får med i prisen, som ikke står på prislisterne. Du får:

– Et miljø, der er bygget på et solidt fundament af tryghed, tolerance, solidaritet, tillid, omsorg og tro på det enkelte menneske
– Et fællesskab, hvor ingen er mere værd end andre, hvor alle skal have det godt og hvor der bliver grinet virkelig meget
– Et oprigtigt engagement i hvert eneste medlems udfordringer, muligheder og velbefindende
– En masse selvtillid og tro på dig selv
– Et sted, hvor der er plads til dig, både når du har en god og en dårlig dag, og hvor du bliver set og mødt, uanset om du står forrest eller bagerst

Som om det ikke var nok, får du oven i alt det også Iben, der som den bedste samlingsfigur altid går forrest med hele sit hjerte, samtidig med at hun står skulder ved skulder og i øjenhøjde med alle, der kommer ind ad døren hos hende.
Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke – prøv selv! 🌺Anne❤️
Anne Klara


– Dygtige instruktører, altid holdtræning der passer ind i hverdagen, flere centrer, dermed mange muligheder.

Fokus på korrekt holdning og teknik. Jeg har mange skader, så det fantastisk jeg kan jumpe, og der er fokus på og forebygge skader og styrke min krop. Der er mulighed for og få hele pakken, behandlinger, træninger og hjælp til og lære om sund kost og vægttab. Nada nåle, som er helt fantastiske og har hjulpet mig helt vildt med ro og mod sukkertrang.

Der er en særlig holdånd, en særlig stemning som skal opleves. Det sjovt, der er tempo på, med plads til alle, hold for alle, fra nybegynder til de øvede.

Der er sammenhold, vi bakker hinanden op, vi hjælper hinanden med at komme afsted. Vi er der for hinanden i medgang og modgang.

Giv dig selv en gave, prøv jump hos Sund i kroppen, du fortjener det. Jeg står gerne klar til og jumpe med dig ❤️
Fie Dyremose


I okt. 19 startede jeg at jumpe, havde en vægt på 82.5 kg.

Jeg havde ikke det store overskud, sov dårligt om natten, humøret var også derefter.

Jeg spiste ikke specielt sundt, tit blev det til hurtigt sukker pga. Jeg var så træt i løbet af dagen.

Den dag, jeg tog beslutning om, at jeg skal gøre noget ved vægten, var også den dag jeg startede mit nye liv.

Jeg valgte at starte i det små, skulle også have den psykologiske del med. Og skulle finde ud af hvorfor jeg sov dårligt, osv. Jeg begyndte at analysere mange ting.. alt det mens jeg jumpe i sund i kroppen. Som er et sted vor der er plads til alle, humøret er altid højt, stedet er fyldt med skønne mennesker.

Som tiden gik, fik jeg det bedre og bedre med mig selv. Vægten gik ned, jeg begyndte at sove bedre, få mere overskud, humøret blev bedre.

Så kom covid-19..alt lukket ned…
Tænkte nej nej det er løgn – tænke det skal ikke være skyld i, at jeg falder tilbage.

Vi jumper fik et fantastisk tilbud, om at låne en trampolin, på den måde havde vi mulighed for hjemmejump ved online træning.
Hvor mange steder gør det?
Sund i kroppen /ondt i kroppe tilbyder mange mange ting. Både træning, kostvejledninge, krops behandling. Osv.

Den dag i dag: har jeg fået det meget bedre, sover godt om natten, har meget mere overskud i hverdagen, humøret er godt har nu en vægt på 68,3 har sagt farvel til 14,2 kg. På trods af, at jeg stadigvæk spiser kage og slik giver mig selv lov.

Jeg høre tit, når folk spørger mig, hvad jeg har gjort og jeg fortæller det.. kommer svaret: det kan jeg ikke, fordi jeg har dårlig ryg, gigt dårlig hofte osv. Jeg kan kun sige: det passer ikke alle kan.

Jeg har selv en gammel rygskade fra barnsben af. Jeg blev kørt ned på vej til skole. Når jeg jumper mærker jeg ikke rigtigt noget til det, hvis jeg gør sætte jeg tempoet ned.

Jeg kan kun sige sund i kroppen er pengene værd. Ens liv og helbred kan ikke gøres op i penge man for så meget igen. Så tøv ikke at komme til en time.
Lene