Luk menu

Sund i kroppen

Vi tilbyder

– Jumping fitness
– Full body workout
-”Get fit” – slankekoncept ud over det sædvanlige

Hvad er Jumping® Fitness?

Jumping® Fitness er et dynamisk fitnessprogram, som udføres på specielt udviklede Jumping® PROFI trampoliner.

Der hoppes i takt til god musik, sveden kommer frem på panden, og smilet kommer helt naturligt også frem. Det er skånsomt for knæ og andre led, da man hopper på det bløde underlag. Så det er en sportsgren, hvor alle kan være med.

Jumping® Fitness blev dannet med tanke på at udvikle et træningsprogram, der styrker kroppen på en positiv og livsglad måde.

Grundlaget for Jumping Fitness er en kombination af hurtige og langsomme spring, variationer af traditionelle aerobictrin, dynamiske sprint og “powersport”-elementer.

Jumping® Fitness er en fantastisk kardiotræning kombineret med god musik og glade mennesker. Kompleksiteten af øvelserne bevirker, at hele kroppen bliver styrket.

Jumping® Fitness er tre gange mere effektiv end løb, hvilket blandt andet skyldes den konstante tyngdekraftsændring, der medfører at mere end 400 muskler bliver aktiveret samtidig.

Jumping® Fitness forbedrer styrkelsen af de komplekse muskler i hele kroppen og er takket være trampolinens bløde affjedring velegnet til genopbygning efter skader.

Jumping® Fitness har en gunstig virkning på det kardiovaskulære system, øger lungekapaciteten og den overordnede udholdenhed.

Jumping® Fitness udføres af uddannede instruktører, der er indehavere af “Jumping Basis Diploma”. Kurserne håndteres på verdensplan af professionelle mastertrainere.

“Jumping er ikke vanskelig koreografi, men er velegnet for alle”.

 

Full body workout (FBW)

Full body workout er et træningsprogram, der arbejder alle kroppens muskler igennem, med kroppens egen vægt.

Når man arbejder med kroppens egen vægt i de rigtige positioner, hvor ryggen er rank og maven spændt, kommer ens arme eller ben til at veje rigtig meget og med de rigtige gentagelser får man arbejdet hele kroppen igennem.

FBW 70 minutter træner balance, fleksibilitet, mobilitet og ikke mindst styrke i alle øvelser.

Det giver stor udholdenhed og en stærk krop, som du kan overføre til alle andre aktiviteter i dit liv. Uanset om det er at stå på ski, svømme, cykle eller løbe, vil du have lagt hele grundformen for alt aktivitet.

FBW giver kroppen styrketræning via kroppens egen vægt og igennem de rigtige øvelser og bevægelser opnår du en styrke i din krop, som du ikke vil kunne opbygge i et motionscenter eller via maskiner eller vægte. Vigtigst af alt – INGEN SKADER.

FBW er ikke gammeldags gulvgymnastik, men foregår i vores sal stående og liggende, hvor vi udføre forskellige styreøvelser uden brug af maskine, vægte eller elastik. Kun baseret på kroppens egen vægt, balance og fleksibilitet.

Full body workout foregår til musik.

 

”Get fit” – slankekoncept ud over det sædvanlige

”Get fit” gør det muligt for DIG, at nå dine personlige mål i form af kostomlægning, bedre og sundere livsstil mm. Dette koncept har til formål, at rådgive og vejlede dig om, hvordan du opnår dine personlige mål, meget hurtigere og meget nemmere end du nogensinde har kunne forestille dig.

Vores erfaring er at rigtig mange af vores kunder har oplevet gennem tiden ikke at kunne tabe sig. De har prøvet rigtig mange forskellige kure, hvor de har tabt sig 8 kg og efterfølgende taget 12 kg på igen. Den såkaldte yoyo vægt gennem flere år.

Grunden til dette er, når hjernen og kroppen ikke taler sammen, ved hjernen ikke hvad der er på ”lager” og kroppen er designet fra moder naturs side, på at spare. Da det ikke var sikkert, at man fik noget at spise hver dag. Når man starter en kur, vil kroppen slippe ca 8-10 kg, hvorefter vægttabet stopper, fordi hjernen ikke er med.

Hvis man ønsker et større vægttab der holder, er man nød til at få hjernen og kroppen til at tale sammen. Den del af kroppen som har med forbrænding at gøre, hedder c1 og c2, hvilke sidder i nakken.

Så hvis din nakke er låst og du har oplevet alverdens kure uden at komme i mål, er det højst sandsynlig fordi at c1 og c2 er fast låst.

Derfor skal nakken være ”sluppet”- det er den måde vi har gjort det i årevis og har haft stor succes med dette.

At få sluppet nakken foregår hos ondtikroppen.dk

Kostplaner og livsstilsændringer udregnes efter hver enkelt kundes ønsker om et evt. vægttab eller blot om ønsket om en bedre og sundere livsstil eller om det er kostplan i forhold til præstations fremme.
Vi tilbyder:

  • Kostplaner/livsstils ændring med ønsket om vægttab.
  • Kostplaner/livsstilsændring med ønsket om et gladere sind.
  • Kostplaner/livsstilændring med ønsket om en sundere livsstil og ændring af gamle vaner.

Vi tager også hensyn til folk med forhøjet kolesteroltal, diabetikere, pco patienter, lavt blodsukker mv.

Vi laver en personlig screening af hver enkelt. Dvs. alle kure, kostomlægnings programmer udregnes individuelt ud fra hvem du er – og også ud fra hvilke ønsker du selv har.

Når man starter en kur hos sund i kroppen, vil denne kur være inkl. rådgivning og svar på alle spørgsmål via sms i den periode kuren er i gang.

Ligeledes bliver du fulgt nøje i form af vejning, motivation og tilbagefaldsforebyggelse.

Det vigtigste at pointere er, at alle disse programmer virker!

Hvis du overholder kuren, så er der hurtigt tydelige resultater.

Via denne viden vi er i besiddelse af, er det muligt at være medbestemmende i hvor hurtigt skal det gå, skal jeg tabe 5 kg lyn hurtigt eller skal jeg tabe mig meget over lang tid osv.

ALT ER MULIGT!! DER FINDES KUN LØSNINGER FREM FOR BEGRÆNSNINGER!

Læs mere på sundikroppen.dk