Luk menu

Ondt i kroppen

Vi tilbyder

Kropsbehandling (Fysiurgisk behandling) er en helhedskropsbehandling der er med til at forebygge, lindre og afhjælpe forskellige former for smerter og skader i muskler og led.

Kropsbehandling virker smertelindrende på ømme muskler, den aktiverer kroppens eget immunforsvar og gør det lettere at udskille affaldsstoffer. Dette giver en større bevægelighed i muskler og led. Behandlingen øger desuden det psykiske velbefindende ved bl.a. at reducere spændinger og træthed.

Som fysiurgisk behandlere har vi et stort kendskab til bevægeapparatets funktionelle anatomi og fysiologi. Vi er således i stand til at lokalisere og afhjælpe lidelser som muskelspændinger, hovedpine, rygproblemer, stress, sportsskader og arbejdsskader som f.eks. musearm og tennisalbue.

Vi tilpasser vores behandling individuelt til klientens tilstand og behov.

Neurologisk Krops Justering

Den viden vi arbejder ud fra er 100 år gammel lægevidenskab omkring bevægeapparatet, som man underviste vores læger i indtil for ca. 12 år siden.

Hvad er det vi gør for at din krop kommer til at fungere optimalt?

Vi sammenholder den 100 år gamle lægevidenskab med den måde Moder Natur har skabt os på, dengang vi løb rundt i bare tæer ude i naturen, ligesom nogle afrikanske stammer stadig gør. Den oprindelige måde vi brugte vores krop på var at vågne, bevæge os, finde noget at spise, noget at drikke og sove. Vi er blevet født med et fantastisk bevægeapparat en krop der er designet til at modstå´det bedste og det værste, som er selvhealende, da det aldrig har været Moder Naturs mening der skulle være et hospital eller et apotek. Vi skulle være raske nok til at rejse os op for at finde noget at spise, for at kunne dette skulle vi rende på vores bare tæer, og derved bruge vores storetå og denne storetåbevægelse hedder Thalamus – taler med musklerne.

Var vi sunde og raske nok til at rejse os ville vi også få noget at spise, så vidste Moder Natur, at var der kommet noget ind skulle der noget ud (ud og skide i skoven). Det hedder Hypothalamus alt udenfor viljen, alt det du ikke kan kontrollere også din mentale rygsæk, det vidste Moder Natur at der skulle være plads til for at bevægeapparatet virkede, derfor har hun ført 80 % af alle dine nervetråde ned i din ringmuskel, når man så skulle af med sine affaldstoffer ville man aktiverer sin inderlårsmuskel, sit bækken, og sine mavemuskler sammen med 80% af alle nervetrådene nede til ringmusklen, den kraftanstrengelse af ringmusklen som åbner sig for at slippe afføringen/affaldsstoffer og lukker/slipper når dette er sket, er det samme slip vi laver med din storetå.
Det første vi gør ved dig – er at løsne din storetå, slår din hjerne til så den taler med dine muskler, det næste vi gør er at løsne dine inderlår og åbner alt udenfor viljen, Hypothalamus. Så har vi kontakt til din krop og alt hvad vi gør herfra accepterer din hjerne og derfor virker det vi gør.

Læs mere på ondtikroppen.dk