Luk menu

Coaching

Hos Sundhedshuset Engsbye er vi udannet CERTIFICERET SPISE & ADFÆRDS COACH.

Få hjælp til at motivere dig selv via coaching

Hvad er coaching ?

Coaching handler om, hvad vi gør med vores liv. Om at støtte og hjælpe andre til at skabe og leve det liv, de virkelig ønsker. Om at hjælpe mennesker til at indse, at de besidder potentialet til at befinde sig, hvor de vil og styrke dem i troen på, at de kan gøre noget ved det.

Coaching er et håndværk, der effektivt afdækker, hvorfor mennesker, teams og virksomheder ikke opnår det, de ønsker, og hvad der skal til for, at de gør. Det er en metode, der kan hjælpe mennesker med at bryde negative tanke- og handlemønstre, overkomme forhindringer og udfordringer og erstatte dem med nye, motiverende alternativer. Coaching kan kort sagt flytte mennesker og bruges til hvad som helst og hvor som helst – til glæde for hvem som helst. Coaching kan hjælpe mennesker med at skabe det liv, de drømmer om.

Som personlig coach tilbyder jeg hjælp til dig, der har brug for støtte til enten at nå dine mål eller til at motivere dig selv. Der er rigtig mange mennesker, der mangler motivation i deres liv.

De fleste mennesker ønsker at udvikle sig, men det er de færreste, der er villige til at forandre sig. Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad du vil og ikke vil.

Du kan bruge en coaching til alle de udfordringer og problematikker du møder igennem dit liv. Lige fra vægttab, karierreskift, til familievanskeligheder mv.

Jeg tilbyder personlig coaching til følgende priser:

Coaching 1/2 time 300 kr

Coaching – 1 t 600 kr

Coaching – 1 t 30 min 900 kr

Kunne du tænke dig at høre mere om personlig coaching eller bestille tid til et forløb? Så er du velkommen til at kontakte mig allerede i dag på 22 66 09 29 Kærligst din ynglings coach Iben