Luk menu

Vidste du at…

Kost, motion, struktur og søvn er yderst brugbare værktøjer i forhold til:

  • En sund hjerne og krop
  • En sund fordøjelse og en sund tarmflora
  • Et stærkt immunforsvar
  • Mere ro og balance i hoved og krop
  • Overskud til skole, job og familie
  • Funktionsevne og livskvalitet
  • Stresshåndtering
  • Inflammationi kroppen/ sygdomme

 

Vidste du at…
Størstedelen af Danmarks befolkning lider af forstoppelse og oppustethed – hvilket oftest fører til diagnosen ”nervøs tyktarm”, hvor man bliver bedt om at leve af HUSK. Og leve med diagnosen.
Vores Jumping fitness og FBW er en sikker garanti imod ovenstående, da motionsformerne giver fuld bevægelse af diafragma.

”Diafragma er en kæmpe muskel, som adskiller dit hjerte/lunge og tarmsystem i en op og nedadgående sammentrækning, hvilket aktiverer bevægelsen i hele lungesystemet, men vigtigst af alt og en meget overset faktor, påvirker det mave/tarmsystemet. Når diafragma fungerer normalt stimulerer tarmsystemet, således dette fungere og arbejder normalt.”
Lægehånd bogen lægestuderende blev undervist fra for 120 år siden

For at undgå forstoppelse og oppustethed, er det vigtigt at du får aktiveret din diafragma til at arbejde optimalt.

Dette kan gøres med vores Jumping fitness og FBW, som træner diafragma og derigennem sikre at dit mavetarmsystem arbejder normalt, hvorved forstoppelse, oppustelighed og nervøs tyktarm ikke længere er en risiko.

Vidste du at…

Hvis man ønsker et større vægttab der holder, er man nødt til at få hjernen og kroppen til at tale sammen. Den del af kroppen som har med forbrænding at gøre, hedder c1 og c2, hvilke sidder i nakken.

Så hvis din nakke er låst og du har oplevet alverdens kure uden at komme i mål, er det højst sandsynlig fordi at c1 og c2 er fastlåst.

Derfor skal nakken være ”sluppet”- det er den måde vi har gjort det i årevis og har haft stor succes med dette.

At få sluppet nakken foregår hos ondtikroppen.dk

Kostplaner og livsstilsændringer udregnes efter hver enkelt kundes ønsker om et evt. vægttab eller blot om ønsket om en bedre og sundere livsstil eller om det er kostplan i forhold til præstationsfremme.

Læs mere om
Kostvejledning om livsstilændringer, vægttab, præstationsfremme m.m. klik her…